Romantico (4 ѕвезди) Велешко езеро - 2006

Romantico (4 ѕвезди) Велешко езеро - 2006


Изведено 2006

Контакт

Ул. Дренак 30,
1000 Скопје,
Македонија

office@joan.mk

+389 2 2403119

За Нас

JOAN Дооел Скопје е основана 1999 година и е една од водечките компании во Македонија во областа на комерцијалната климатизација.

booking award footer

Search