Климатизација

Солар Фотоволтаична Електроцентрала

Апартмани

Климатизација

Партнери

Компании кои ги застапуваме на Македонскиот Пазар се:
TADIRAN appliances - опрема за климатизација од Израел
Sino Resource - инсталациона опрема Кина
GREE - опрема за климатизација Кина

Можеме да се пофалиме со тоа дека нашите централи имаат најголемо производство во однос на сите со истиот капацитет изградени во Македонија. Инсталираната опрема односно панелите се од JA SOLAR - Кина (најголем производител во светот) додека инверторите од ADVANCED ENERGY - Германија.
gree logo
tadiran logo
sino-resource logo
advanced energy
JA Solar

Солар Фотоволтаична Електроцентрала

Контакт

Ул. Дренак 30,
1000 Скопје,
Македонија

office@joan.mk

+389 2 2403119

За Нас

JOAN Дооел Скопје е основана 1999 година и е една од водечките компании во Македонија во областа на комерцијалната климатизација.

booking award footer

©2015-2023 Joan. All Rights Reserved. Designed By Cube Systems

Search