JOAN Дооел Скопје е основана 1999 година и е една од водечките компании во Македонија во областа на комерцијалната климатизација.

Основни дејности во областа на климатизацијата се застапништво и дистрибуција на опрема, проектирање, изведба и сервисирање на истата.
Голем е бројот на изведени репрезентативни објекти како и договори за одржување на опрема за климатизација.

Располага со кадри обучени на највисоко ниво за инсталирање и одржување на ваквата опрема. 
Компании кои ги застапуваме на Македонскиот Пазар се: 
TADIRAN appliances - опрема за климатизација од Израел 
Sino Resource - инсталациона опрема Кина 
GREE - опрема за климатизација Кина

Контакт

Ул. Дренак 30,
1000 Скопје,
Македонија

office@joan.mk

+389 2 2403119

За Нас

JOAN Дооел Скопје е основана 1999 година и е една од водечките компании во Македонија во областа на комерцијалната климатизација.

booking award footer

©2015-2021 Joan. All Rights Reserved. Designed By Cube Systems

Search