Зграда Дренак бр.30 - 2004

Зграда Дренак бр.30 - 2004


Зграда Дренак бр.30 (инвеститор на градбата ЈОАН дооел)

01
02

03
04

Контакт

Ул. Дренак 30,
1000 Скопје,
Македонија

office@joan.mk

+389 2 2403119

За Нас

JOAN Дооел Скопје е основана 1999 година и е една од водечките компании во Македонија во областа на комерцијалната климатизација.

booking award footer

Search