Getro 2 - Гостивар Трговски центар 6000м2 - 2009

Getro 2 - Гостивар Трговски центар 6000м2 - 2009


Изведено 2009

Контакт

Ул. Дренак 30,
1000 Скопје,
Македонија

office@joan.mk

+389 2 2403119

За Нас

JOAN Дооел Скопје е основана 1999 година и е една од водечките компании во Македонија во областа на комерцијалната климатизација.

booking award footer

Search